Hirviniementie 35, 34910 Äijänneva. Puhelin: 040 7411813

VAELLUSVIIKONLOPUT  

Vaellukselle ovat tervetulleita kaikki vaeltamisesta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset joilla taidot riittävät hevosen hallintaan kaikissa askellajeissa ja mahdollisissa vastaan tulevissa tilanteissa. Olethan rehellinen tasostasi ilmoittautuessasi. Myös fyysisen kunnon tulee olla riittävä jotta jaksaa 3-4h päivässä satulassa vaikka vauhti ei pääosin päätä huimaakaan. Keskitymme hevosista ja maisemista nauttimiseen unohtamatta vauhdikkaampiakin pätkiä. Mukana kulkeva huoltohevonen kärryineen kuljettaa matkalle eväät ja muun tarpeellisen.

Vaellamme siis maalaismaisemissa reilu 20 km päivässä. Jätämme ensimmäisen päivän jälkeen hevoset majapaikkaan ja tulemme autolla takaisin tallille, jossa pääsee ihastelemaan kesällisiä suloisia pikkuvarsoja tai komeita orejamme muita hevosia unohtamatta. Illalla on ohjelmassa saunomista perinteisessä puilla lämmitettävässä saunassa ja grillausta. Täysi-ikäisessä porukassa on omat saunajuomat kohtuudella sallittu.

Toisena päivänä pakkaudumme aamupalan jälkeen pikku hiljaa taas autoon ja matkaamme hevosten luo. Vaellamme takaisin tallille, jossa ruokailu ja päätöskahvit.

 

Mukaan vaellukselle tulee varata seuraavat asiat:

-        Ratsastukseen soveltuvat varusteet, kypärä, käsineet, ratsastuskengät ja mielellään turvaliivi. Viimeistä ei kuitenkaan vaadita.

-        Sadevarusteet huonon kelin varalle.

-        Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

-        Mahdolliset lääkkeet.

-        Positiivinen mieli ja hyvä ryhmähenki.

 

 

Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus ryhmässä. Tilallamme on myös muita eläimiä kuin hevosia joten näiden allergisoiva vaikutus tulee huomioida.

Tässä ilmoitetuista viikonlopuista poiketen voi kysyä vaellusmahdollisuutta yhden tai kahden päivän vaelluksille omalle ryhmälle jossa enintään 4-5 henkilöä.

Lisätietoja leiristä ja siihen liittyvistä asioista saa soittamalla 040-7411813. Myös ilmoittautumiset samaan numeroon. Suositusikä 15 vuodesta ylöspäin, riippuu kokemuksesta.

 

Saapuminen lauantaina 10.00 tai halutessaan voi tulla jo edellisenä iltana

 

Vaelluksen hintaan (2vrk)  300€ sis alv 10% sisältyy:

-        Hevosen käyttö varusteineen

-        Kuljetukset välipaikalta tallille ja takaisin

-        Ruoat ja aittamajoituksen

-        Vakuutuksen

Yhteystiedot

 • OsoiteHirviniementie 35
  34910 Äijänneva
 • PuhelinKatri (Ratsastus)
  +358 44 0640979
  Tiina (Muut)
  +358 40 7411813
 • Sähköpostitintti84@gmail.com
 • Avoinna09-18

Kartta

Ota yhteytta