Hirviniementie 35, 34910 Äijänneva. Puhelin: 040 7411813

AJOLEIRI / RAVILEIRI  

Leirillä ajoa 1-2 lenkkiä päivässä, lisäksi ohjelmassa on teoriaa ja käytännön harjoituksia valjastuksesta ja ravurin varusteista. Yhdelle illalle suunnitelmissa ravireissu Teivoon tai Seinäjoelle jossa päästään näkemään ravureita oikeassa ympäristössään. Lisäksi ravijuttujen lisäksi tehdään myös työvaljastusharjoituksia ja ajamista lavakärryillä tai isoilla juhlakieseillä. Voimme myös harjoitella varsojen opettamista teoriassa ja käytännössä jos kiinnostuneita löytyy. Voimme lähteä myös Virtain raviradalle kokeilemaan kilpakärryjä ja monteratsastusta. 

Ajojuttujen lisäksi leirillä pääsee kosketuksiin pikkuvarsojen kanssa. Kesän mittaan pitäisi syntyä 6 varsaa joten vilinää riittää. Toki muidenkin hevosten kanssa voi puuhailla vaikka aamusta iltaan. Lisäksi jos on innostuneita ratsastajia ja taidot riittävät niin voimme korvata jonkun ajolenkin maastoratsastuksella.

Leirille voi tulla myös ilman aikaisempaa ajokokemusta jolloin kärryille saa kaveriksi kokeneemman ohjastajan tallilta joka on tukena ja turvana koko ajan. Myös muutoin halutessaan saa pyytää ”apukuskin” mukaan. Ilmoitahan aikaisempi ajokokemuksesi realistisesti leirille ilmoittautuessasi.

 

Mukaan leirille tulee varata seuraavat asiat:

-        Ajoon (ja ratsastukseen) soveltuvat varusteet, kypärä, käsineet, suojalasit ja mielellään turvakärkiset jalkineet ja turvaliivi. Kahta jälkimmäistä ei kuitenkaan vaadita.

-        Sadevarusteet huonon kelin varalle ja mahdollisesti saappaat.

-        Omat liinavaatteet/makuupussi ja pyyhkeet (uimapuku).

-        Mahdolliset lääkkeet.

-        Hieman käteistä rahaa jos leirikioskista haluaa ostaa itselleen jotain.

-        Positiivinen mieli ja hyvä ryhmähenki.

 

 

Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus ryhmässä. Tilallamme on myös muita eläimiä kuin hevosia joten näiden allergisoiva vaikutus tulee huomioida.

Lisätietoja leiristä ja siihen liittyvistä asioista saa soittamalla 040-7411813. Myös ilmoittautumiset samaan numeroon. Suositusikä leirille 12 vuodesta ylöspäin. Vanhempien suostumus vaaditaan.

Leirille voi saapua jo sunnuntaina illalla tai sitten maanantaina aamulla. Aloitamme yhteisellä aamupalalla kello 9.00. Leiri päättyy perjantaina n. klo 16.00.

 

Leirin hintaan (5vrk)  400€ sis alv 10% sisältyy:

-        Koko leirin ajot (ja ratsastukset)

-        Kuljetukset ja sisäänpääsyn raveihin

-        Ruoat ja majoituksen

-        Vakuutuksen

-        Mahdollisen paperisen teoriamateriaalin

 

 

Yhteystiedot

 • OsoiteHirviniementie 35
  34910 Äijänneva
 • PuhelinKatri (Ratsastus)
  +358 44 0640979
  Tiina (Muut)
  +358 40 7411813
 • Sähköpostitintti84@gmail.com
 • Avoinna09-18

Kartta

Ota yhteytta