Hirviniementie 35, 34910 Äijänneva. Puhelin: 040 7411813

Monipuolinen leiri 

Haluaisitko leirille mikä ei ole ohjelmaltaan kaavoihin kangistunut? Monipuolisella leirillä olisi ohjelmassa ratsastustakentällä ja taitojen mukaan maastossakin, ravikärryillä ajoa ja työvaljastuksen opettelua jolloin perään voidaan laittaa heinäkärryt tai isot juhlakiesit jolloin kyytiin mahtuu koko porukka. Yksi ilta vietetään raveissa Teivossa tai Seinäjoella. Lisäksi paljon hevosten hoitoa, varsojen kanssa touhuamista ja omat hoitohevoset kaikille joiden hoidosta vastataan koko viikko ja joiden kanssa tehdään näyttelyharjoituksia ja viikon lopuksi omat hoitsut esitetään ”näyttelytilanteessa” kuten tehtäisiin oikeassa näyttelyssä. Lisäksi joka päivä teoriatunti joko käytännössä tai paperilla päivän teeman mukaan.

Omia toiveita leirin ohjelmasta ja teorioiden aiheesta saa ehdottaa ilmoittautumisen yhteydessä niin saadaan kaikille mieluisa viikko-ohjelma.

 

Mukaan leirille tulee varata seuraavat asiat:

-        Ajoon ja ratsastukseen soveltuvat varusteet, kypärä, käsineet, suojalasit ja mielellään turvakärkiset jalkineet ja turvaliivi. Kahta jälkimmäistä ei kuitenkaan vaadita.

-        Sadevarusteet huonon kelin varalle ja mahdollisesti saappaat.

-        Omat liinavaatteet/makuupussi ja pyyhkeet (uimapuku).

-        Mahdolliset lääkkeet.

-        Hieman käteistä rahaa jos leirikioskista haluaa ostaa itselleen jotain.

-        Positiivinen mieli ja hyvä ryhmähenki.

 

 

Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus ryhmässä. Tilallamme on myös muita eläimiä kuin hevosia joten näiden allergisoiva vaikutus tulee huomioida.

Lisätietoja leiristä ja siihen liittyvistä asioista saa soittamalla 040-7411813. Myös ilmoittautumiset samaan numeroon. Suositusikä leirille 12 vuodesta ylöspäin. Vanhempien suostumus vaaditaan.

Leirille voi saapua jo sunnuntaina illalla tai sitten maanantaina aamulla. Aloitamme yhteisellä aamupalalla kello 9.00. Leiri päättyy perjantaina n. klo 16.00.

 

Leirin hintaan (5vrk)  400€ sis alv 10% sisältyy:

-        Koko leirin ajot (ja ratsastukset)

-        Kuljetukset ja sisäänpääsyn raveihin

-        Ruoat ja majoituksen

-        Vakuutuksen

-        Mahdollisen paperisen teoriamateriaalin

Yhteystiedot

 • OsoiteHirviniementie 35
  34910 Äijänneva
 • PuhelinKatri (Ratsastus)
  +358 44 0640979
  Tiina (Muut)
  +358 40 7411813
 • Sähköpostitintti84@gmail.com
 • Avoinna09-18

Kartta

Ota yhteytta